Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Un error informàtic impedeix que professors valencians residents a Catalunya puguin traslladar-se al País Valencià

Publicat el 15/03/2021 14:54

Prop de 200 professors de secundària valencians que treballen a Catalunya no han pogut accedir a una plaça al País Valencià a causa d'un error administratiu en el concurs de trasllats.


L'errada informàtica del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya s'ha produït en un procediment que, amb caràcter bianual, facilita la tornada a la seva comunitat autònoma als docents d'altres territoris que treballen a Catalunya. Una situació que afecta especialment ciutadans valencians, docents de secundària amb plaça definitiva, que cada dos anys tenen permís per a canviar de centre arreu de l’estat espanyol. Els professors van fer les sol·licituds el desembre passat a Educació, que és qui gestiona els trasllats dels docents que van aprovar les oposicions a Catalunya i ara, arran del error, els afectats tenen un període de reclamacions individuals fins al 20 de març, que s’ha de fer a la Generalitat de Catalunya


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.