Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Nova noticia

Publicat el 14/10/2020 19:24

L' Ametlla de MarTortosa

Detenen a l'Ametlla de Mar un home que circulava en un vehicle d'alta gamma robat a Alacant i sense carnet
El vehicle havia estat robat fa dos mesos en un habitatge particular
La Guàrdia Civil de Tarragona ha detingut a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) un home de 39 anys, veí d'Alacant, que circulava en un vehicle robat i sense carnet de conduir. El cotxe, valorat en més de 60.000 euros, l'havien sostret feia dos mesos a Pilar de la Horadada (municipi d'Alacant). Divendres a la nit, durant un dispositiu de control de contraban i impostos especials a l'N-340, els agents van interceptar un vehicle en una gasolinera, que els havia semblat sospitós, i van comprovar que el conductor, molt nerviós, desconeixia el funcionament del cotxe. L'arrestat ha passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa i el vehicle s'ha tornat als propietaris.
Agents de la patrulla fiscal i de fronteres de la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar han detingut el presumpte autor d'un delicte de robatori de vehicle de motor. El passat divendres a la nit, durant un dels dispositius que s'estableixen a les principals vies de comunicació de Tarragona i l'Ebre amb relació al contraban i els impostos especials, els agents van interceptar un vehicle que els havia despertat sospites.


El conductor intentava omplir el dipòsit en una gasolinera a l'entrada de l'Ametlla de Mar. La patrulla de la Guàrdia Civil li va oferir ajuda i l'home es va posar molt nerviós. En requerir-li la documentació personal i la del cotxe, no la va voler mostrar i llavors la Guàrdia Civil li va demanar que obrís el maleter. L'home no coneixia el sistema d'obertura de l'espai de càrrega del cotxe i es va procedir a comprovar la titularitat del turisme.


Els agents van comprovar que el vehicle pertanyia a una flota de rènting de la mercantil Alt-Automotive i que l'havien robat feia dos mesos quan, durant un robatori a l'interior d'un habitatge, els lladres es van endur el vehicle dels propietaris.


L'home va ser detingut per un delicte de robatori de vehicle a motor i per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense permís.


 


ACN


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari