Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Escola Internacional del Camp obre les seves portes per rebre els estudiants amb un programa de benvinguda

Publicat el 02/09/2020 12:33

L'Escola Internacional del Camp obre les seves portes per rebre els estudiants amb un programa de benvinguda fins que comenci el curs de manera oficial el proper dia 14. 


L’Escola Internacional del Camp obre portes el proper dimecres 2 de setembre amb un programa de benvinguda per a tots els alumnes de P1 a Batxillerat per continuar donant suport a estudiants i famílies. El curs passat, l’escola es va mantenir oberta fins el 3 de juliol per a tots els nens i nenes de Primària, Secundària i Batxillerat i fins el 17 de juliol per a l’alumnat de P1 a P5 per tal de mantenir la socialització entre tots els estudiants i acabar millor el curs. Ara, en la mateixa línia, obrirà les portes 12 dies abans de l’inici oficial del curs, previst per al proper 14 de setembre.


Aquest és el l’oferiment de l’EIC amb els estudiants i les seves famílies per a què puguin socialitzar, aprofitar les finestres d’oportunitat que ens dóna la Covid-19, socialitzar, cohesió de grup i també d’aprenentatge de protocols i de rutines per al curs que ha de començar.


Arran de la pandèmia i del confinament decretat el passat mes de març, l’EIC va aconseguir instaurar un pla per garantir l’escolarització en tots els seus nivells que es pot adaptar a qualsevol situació: escola presencial (com era fins al mes de març, però adaptada i protegida amb mesures contra la Covid-19), escola virtual (com es va fer durant el confinament) i híbrid (combinació d’escola presencial i virtual, com es va oferir durant els mesos de juny i juliol). El sistema, que dóna cobertura a tot l'alumnat des de P1 fins a BAT, funciona amb rutina i rigor, amb classes obertes o presencials, de forma síncrona o asíncrona (segons les necessitats de l’alumnat), suport a l’alumnat i famílies, incloent el suport especial o lingüístic quan és necessari i, evidentment, també el psicològic. Els estudiants tenen unes rutines instaurades des del primer dia, amb uns horaris establerts per a les classes, les tutories i les connexions individuals en el cas que sigui necessari. D’aquesta manera, s’assegura la continuïtat educativa i d’aprenentatge per a tot el curs, sigui quina sigui la situació que es visqui, des de l’escola o des de casa, per a uns pocs alumnes o per a grups sencers, per a pocs dies o per a setmanes, si cal. Els diferents escenaris estan contemplats i l’experiència adquirida donen la seguretat i la confiança per tirar endavant el nou curs amb optimisme.


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.