Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Mascaretes que no ofereixen garanties

Publicat el 22/06/2020 12:53

A Europa s'estan venent mascaretes filtrants, productes d'alta protecció, que estan incomplint la normativa, segons ha detectat el Sistema d'Alerta Ràpida Europeu (RAPEX). Una de les alertes ve d'Espanya: la mascareta Garry Galaxy.


El Sistema d'Alerta Ràpida de la Unió Europea avisa de la presència en el mercat europeu de màscares filtrants que no estan complint la normativa de protecció: majoritàriament es tracta de màscares tipus FFP2 o equivalent. Aquestes màscares s'han trobat en diferents països europeus: Bèlgica, Dinamarca, Luxemburg, Croàcia, Polònia i Espanya (en el cas de la mascareta Garry Galaxy), però podrien haver-se venut a altres països europeus a través d'Internet. Ja s'han notificat més de 40 màscares insegures. El seu percentatge de retenció de partícules hauria de ser del 92-95%, però no és el cas. Veure llistat mascaretes a:


https://www.ocu.org/salud/bienestar-prevencion/noticias/mascarillas-filtrantes-ilegales


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.