Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Eixamplaran i arranjaran dos trams de carretera que donen accés a Sant Carles de la Ràpita

Publicat el 16/06/2020 17:42

Sant Carles de la Ràpita

Territori i Sostenibilitat licita per prop de 3 MEUR el condicionament de 2,7 quilòmetres de la TV-3408 i la TV-3406
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat el procés de licitació de les obres de condicionament de dos trams de 2,7 quilòmetres de les carreteres TV-3408 i TV-3406, a l'accés nord de Sant Carles de la Ràpita (Montsià). L'import de licitació de l'obra serà d'uns 3 MEUR i, segons la Generalitat, ha de començar la tardor vinent amb un termini d'execució d'un any. Segons la Generalitat, s'eixamplarà la calçada fins assolir els 9 metres d'ample, amb una secció de 3,5 metres per cada carril i 1 metre de voral. A la TV-3408, afectarà un tram de 2,2 quilòmetres, des de la sortida de Sant Carles de la Ràpita fins l'encreuament amb la TV-3406. Des d'aquest punt, s'arranjaran els 500 metres fins a l'encreuament amb la N-340a.
Els treballs preveuen també el desviament de serveis afectats i moviments de terres, la millora del drenatge, l'adequació de la senyalització horitzontal i vertical, la instal·lació de noves barreres de seguretat i d’elements d’abalisament així com mesures d’integració en l’entorn. Tot plegat, segons Territori i Sostenibilitat, afavorirà la seguretat viària i la comoditat de la conducció


ACN


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.