Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Neix el portal EbreXperience per difondre tota l’activitat d’oci, lleure, aventures i paisatge de les Terres de l’Ebre

Publicat el 30/05/2020 21:45

Xerta


Amb l’objectiu de donar visibilitat a la realitat de les Terres de l’Ebre, ha nascut el portal EbreXperienceque aplega en un sol espai totes les activitats relacionades amb l’oci i la cultura, els esports i l’aventura, la natura i la vida sana, l’allotjament i la gastronomia, els productes locals, el territori i el paisatge.


La iniciativa és fruit de l’aposta realitzada per Limícola Edicions que ha volgut situar sobre el mapa l’autenticitat d’una zona única, amb un patrimoni humà i idiosincràsia diferents, en uns moments complicats per la situació actual.


Així, a partir d’ara i fent un clic a www.ebrexperience.cat, s’accedeix a una oferta única que cap altre portal reuneix en un sol espai i de manera gratuïta per a totes les empreses ebrenques que hi donen a conèixer les seves activitats i productes. Els impulsors del projecte han tingut clar des del principi que aquest nou espai web ha tenir cost zero per a les empreses i entitats que s’hi podran localitzar.


La idea final és posar a l’abast de l’usuari del portal EbreXperienceuna àmplia varietat d’experiències que fan de les Terres de l’Ebre l’epicentre de l’oci i l’aventura de Catalunya que es complementa amb una oferta gastronòmica de primer ordre, festes i tradicions que sorprenen a tothom, paisatges de captiven al visitant, rutes i esports per gaudir en família i un terreny que ofereix mar i platja, muntanya i riu o la presència dels parcs naturals dels Ports i del Delta de l’Ebre. Cal recordar, a més, que les Terres de l’Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO l’any 2013.


Un dels plats forts del nou portal EbreXperienceés la seva vesant audiovisual que es tradueix amb el canal eXp a través del qual es farà la descoberta de tot el territori ebrenc ja que s’hi podran veure diverses sèries de programes que de manera periòdica aproparan a l’espectador imatges i detalls sobre esports d’aventura, enologia, medi ambient o llegendes i tradicions. El programa Caçadors de Gambusins, que presentarà el cantautor ebrenc Joan Rovira, revelarà les millors experiències d’aventura i paisatge per terra, mar i aire. L’oferta audiovisuals es completarà amb les sèries Lo muixonòleg, la Bona Teca i De cara a Barraca. La interacció també serà possible a través de les xarxes socials perquè es podrà seguir a EbreXperiencedes dels seus diversos perfils de Facebook, Instagram, Twitter i TikTok.


Coincidint amb el llançament del nou portal, els seus impulsors volen premiar als seus usuaris sortejant tres regals molt interessants i valuosos: un vol en paramotor al Delta, una classe de tenis amb Albert Montañés i un dinar per a 2 persones al restaurant Villa Retiro, a Xerta, que té una estrella Michelin. Les normes de participació es podran seguir des de les mateixes xarxes socials que seran un canal de comunicació cabdal per seguir l’activitat del nou portal de les Terres de l’Ebre.


En definitiva, un sol portal de la xarxa ofereix la possibilitat de gaudir de noves experiències i activitats en un espai encara molt desconegut a nivell mundial però que capta l’atenció de tothom que s’hi endinsa i el viu. EbreXperienceés la resposta a una necessitat i la veu d’unes Terres, les de l’Ebre, que són úniques en tots els sentits. 


 


 


 


Segueix-nos a xarxes:


Facebook: www.facebook.com/Ebrexperience


Twitter: @ebrexperience


TikTok: @ebrexperience


Instagram: @ebr.exComparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.