Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Comunicat del Departament de Salut 21 de maig

Publicat el 22/05/2020 08:14

El Departament de Salut informa que a les Terres de l’Ebre, ahir dijous dia 21 de maig, van haver-hi 2 casos positius confirmats. Els casos sospitosos (determinats per professionals facultatius sense prova feta) van ser 69. No ha hagut cap cas sospitós de residents en residències de l’Ebre, on tampoc va existir cap cas positiu. Així mateix, el Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 64.037 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. D’altra banda, hi ha un total de 216.269 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que, sense prova diagnòstica feta, un professional facultatiu classifica com a possible cas. Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.005 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 234. A més, 2.892 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 36.579 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.446 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 36.160 són casos sospitosos.


Informació declarada per les funeràries


Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 11.766 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.571 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.917 a una residència i 772 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació. Dades territorials: aquesta nota s’acompanya també d’un arxiu adjunt on es poden consultar les dades territorials d’impacte de Covid-19 per regió sanitària de Catalunya.Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.