Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

German Inglès torna a l’Ascó

Publicat el 14/05/2020 11:07

AscóGandesaTortosa


German Inglés ha estat en les dues darreres temporades mister del Tortosa. En la primera campanya va signar un tercer lloc, meritori tenint en compte que aquella plantilla es va planificar amb retard perquè es va trigar a conèixer la directiva i el president que agafarien el club. En aquesta campanya, fins que es va donar per acabada a la jornada 23, el Tortosa estava en la tercera plaça, amb els mateixos punts que la Rapitenca (segon classificat) i a quatre del líder Gandesa. Per tant, els resultats de German han estat positius. No obstant, durant la passada lliga, després de la derrota a Gandesa, el tècnic fou qüestionat i va haver debat per la seua continuitat. Però va seguir, mantenint la lluita per l’ascens.


Una vegada es va donar per acabada la lliga, per la pandèmia, les especulacions sobre el futur de la banqueta del Tortosa van existir. Des del club es va informar que s’estaven estudiant varies opcions, entre elles la de German. Han anat passant els dies i la renovació de German no es confirmava, tot i que es podria produir.


German ho explica dient que “amb el Tortosa s’havia parlat de seguir. No obstant, Marc i jo vam tenir un contacte amb l’Ascó per un tema del futbol base. Va ser llavors quan ens van preguntar per la nostra situació. Nosaltres vam aclarir que estàvem amb converses amb el Tortosa. Amb el pas dels dies, una vegada analitzada la situació, vam comentar a l’Ascó que estariem oberts a parlar-ne. A Tortosa hem estat fenomenals, però també sabíem que enguany, si bé els resultats han segut prou positius, l’equip no ha acabat d’estar a l’altura que haguéssim volgut pel que fa al joc. Llavors, per la propera lliga, podíem tenir més exigència en el cas de que les coses no anessin del tot bé. Ho acceptàvem però sabíem que podia ser així. Per tot plegat, i amb els contactes que ja teníem a Ascó per qüestions de futbol base, la nostra decisió va ser dir-li a l’Ascó que estàvem oberts a parlar del nou projecte. En aquell moment és quan es planteja al Tortosa que a Ascó, per qüestions esportives, ens interessa el projecte i que l’acceptem. I la junta del Tortosa i el president ho han entès i d’immediat va haver un acord i així marxem a Ascó”. German volia destacar “a Nacho perquè al seu moment ens va fitxar per poder entrenar un club històric com el Tortosa i després he d’agrair el tracte a Pere i al president Marià Curto, dos excel.lents persones que sempre ens han donat suport i ens han ajudat. M’emporto un gran record i gran una amistat”.


Ahir German va parlar amb la directiva del Tortosa i el president i es va acomiadar, així com també de l’equip, pel grup de what. El Tortosa va agrair la seua feina i va informar que va haver acord perquè el tècnic pugués marxar i, d’aquesta forma, iniciar la nova etapa a l’Ascó, on German torna després d’haver estat jugador i d’haver format part del cos tècnic en l’època de Miguel Rubio.


Proper mister El CD Tortosa ha comentat que en els propers dies es sabrà el nom del nou mister. En aquests moments tots són especulacions però de les possibilitats que hi ha, la que més força sembla que podria tenir seria la de Guillermo Camarero si no continua a Gandesa. 


Foto: Facebook CD Tortosa (Carlos López)



Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari



Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.