Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

LA SETMANA CULTURAL DE CAMARLES S'ACTIVA A LES XARXES PEL CONFINAMENT

Publicat el 30/04/2020 12:11

Camarles

Concerts de l'Agrupació de Música i la Coral ajornats, presentació de llibre cancel·lada de la nit al dia, activitats suspeses... Un dels sectors més afectat per les mesures contra el coronavirus és, la cultura.
Aquest any l'Ajuntament de Camarles ha suspès la Setmana Cultural prevista del 20 al 26 d'abril, a causa d'aquesta atípica situació. Però gràcies a les xarxes, no ha estat un impediment portar la cultura i algunes activitats a les cases dels ciutadans. De fet, l'Ajuntament mitjançant les XXSS ha organitzat diferents activitats per als xiquets i xiquetes com concurs de dibuix amb motiu de Sant Jordi, jocs, lectura de contes en família, recull de fotografies antigues, etc.
Dintre aquesta iniciativa, s'han sumat el club de lectura "Amics de les Lletres" que han llegit relats i poesies, escollits per ells mateixos.
També apostant per la via virtual, l'Agrupació de Camarles va organitzar la "Trobada Online St. Jordi 2020", una videoconferència on membres de l'Agrupació, del consistori, familiars i amics van poder xerrar i visualitzar les millors actuacions realitzades durant el 2019 i un resum de la seva trajectòria com a Banda de Música. Aquest va ser l'acte que va donar per fi a la Setmana Cultural Confinada.
La Regidora de Cultura, la Sra. Iolanda Guillem "Va ser un acte molt bonic i emotiu per tancar la Setmana Cultural, i també agrair la participació de totes les veïnes i veïns de Camarles i Lligallos, per fer aquesta setmana virtual hagi estat un èxit a pesar del confinament.
Va ser molt bonic i emotiu i un gran acte per tancar la Setmana Cultural. Des de la Regidoria de Cultura estem molt contents de la participació de tots els veïns del poble, per fer que aquesta Setmana Cultural virtual hagi estat un èxit a pesar del confinament.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.