Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Un veí de Santa Bàrbara crea pantalles protectores amb ampolles de plàstic de sifó i gasoses

Publicat el 23/04/2020 11:16

AmpostaSanta Bàrbara

José Ribera crea pantalles protectores amb ampolles de plàstic de sifó o gasoses per a Càritas, i per a tothom qui hagi d'atendre al públic. Fa una crida per poder-ne aconseguir més i oferir-les de manera gratuïta.


La Plana Ràdio. El món dels treballs manuals no para de créixer i és que ara, amb la crisi sanitària ens toca reinventar-nos per protegir-nos. Des de mascaretes de roba fins a pantalles de plàstic, són les propostes que ofereixen aquells qui tenen traça. José Ribera, veí de Santa Bàrbara, és un d'ells. Treballa el paper, la fusta, la roba, i ara també el plàstic amb botelles de sifó o gasosa per tal de fer pantalles protectores.
Fins al moment ha realitzat aquestes pantalles protectores de plàstic per a Càritas Amposta i Santa Bàrbara, amb un teixit de tubs de paper de 25 o 30 centímetres on enganxa el plàstic, i per dins, hi posa els flotadors cilíndrics per a la piscina, amb una goma de cobertes de bicicleta. Tot és casolà, però fa la seva funció. Les pantalles de José són gratuïtes i té previst fer-ne per a tothom qui les necessiti.
Ara també les vol facilitar a tothom qui estigui de cara al públic, per això necessita botelles de gasosa i també els sifons de plàstic de marques que no porten molta publicitat enganxada. L'objectiu és "agafar 25 o 30 podria fer més pantalles el prompte possible", afirma el mateix José Ribera. Per poder-li facilitar aquestes botelles deixarà una caixa davant de l'oficina de Correus al carrer Sant Antoni número 16, o també contactant al telèfon 670 678 963.


Noticia de la Plana Ràdio


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari