Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

ALDOVER: Festa i activitats Sant Jordi 2020

Publicat el 21/04/2020 11:46

Aldover

L’Ajuntament d’Aldover ha informat que “encara que estiguem confinats, no hem de deixar de celebrar, més que siga una mica, el nostre estimat patró Sant Jordi. Per aquesta raó, hem pensat amb algunes activitats que espuguin realitzar des de casa”. 


Aquestes són:
-Per al dia del Patró: "Penja la senyera al balcó... I una rosa, o dos o tres o més... I més coses!” : Crea un balcó decorat amb motius de Sant Jordi. Que no hi falten elements! Roses, llibres, senyeres, donzelles, dracs, cavallers; o bé, si ho prefereixes, reinventa la llegenda i canvia els rols. Teniu de temps fins al dia de Sant Jordi per anar pensant com voleu decorar el vostre balcó.
Quan ho tingues, fes una o més fotografies i envia-la al correu de l'ajuntament aj.aldover@altanet.org i ens feu cinc cèntims de la història que hi ha al darrera de cada fotografia.
El dia del patró l'ajuntament penjarà totes les propostes a Instagram amb el hashtag #balconsdeldover, i aquella proposta que més likes hagi aconseguit al final del diumenge dia 26, serà obsequiada.


- “Brindem pel nostre patró”: Sortim al balcó, escoltem la música de Sant Jordi mentre brindem i fem lo vermut, i escoltem poemes i el perquè de les tradicions que el nostre patró ha portat davall del braç durant segles.


- Concursos literaris, de dibuix i fotogràfics.
S'estableixen tres modalitats (la primera modalitat, està únicament dirigida als alumnes del CEIP Sant Jordi d'Aldover):


Modalitat 1. Concurs per a les xiquetes i xiquets del CEIP Sant Jordi.
Categoria A) Educació infantil i Cicle inicial.
- Dibuixa lo teu món.
Categoria B) Cicle Mitjà.
- Roses, dracs, llegendes, cavallers, donzelles...escriu un relat de no més de 100 paraules aproximadament amb els personatges de la llegenda de Sant Jordi.


Categoria C) Cicle Superior.
- Escriu un relat d'un màxim de 150 paraules aproximadament on Aldover i el seu entorn en sigue l'escenari.


Modalitat 2 (majors de 12 anys)
-Concurs de fotografia: Idea, crea, fes volar la imaginació i ensenya'ns com seria la teva propera portada del nostre butlletí anual. Arrisca't i fes dels nostres paisatges i la teua imaginació lo millor equip per crear la millor fotografia.
-Apunt: Les fotografies han de tenir una bona resolució.
Les fotos es poden enviar al correu aj.aldover@altanet.org


Modalitat 3. Concurs literari. (majors de 12 anys). Tria entre:


-Poesia: Escriu un poema o recull de poemes de no més de 20 versos
-Narrativa: Escriu un relat d'entre 200 i 270 paraules. (contes, relats de ciència ficció, costumista, etcètera...)
-Assaig: Exposa la problemàtica de la situació actual amb veu pròpia. (entre 200 i 270 paraules)
-Hi haurà premis per als guanyadors!
-Educació infantil: P3, P4, P5
Cicle Inicial: 1er i 2on curs
Cicle Mitjà: 3er i 4t curs
Cicle Superior: 5è i 6è curs


-Teatre online: "Kosereta Disco-streaming!!"
Kosereta s'avorreix a casa i se n'està preparant una per fer-nos gaudir de la seua xalera, això sí, ara 'on streaming'!. D'aquí poc donarem molts més detalls.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.