Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

HORTA: COMUNICAT A LA POBLACIÓ I SEGONES RESIDÈNCIES

Publicat el 08/04/2020 12:24

Horta de Sant Joan

 L’Ajuntament informa:


Degut a la situació actual de la pandèmia del Covid-19 i en el marc de la prohibició pel que fa als desplaçaments de persones que no siguin estrictament necessaris, l’Alcalde d’Horta de Sant Joan fa una crida a la responsabilitat de tothom, en especial als que venen als nostres pobles, a la seva segona residència, perquè evitin aquestes sortides en benefici d’ells mateixos i pensin en el benestar col•lectiu i dels veïns del nostre municipi. Estem davant d’un moment excepcional i per tant toca prendre decisions de caràcter excepcional. És per això, que demanem que us quedeu a casa i els que no viviu al poble que no vingueu fins que no acabi l’estat d’alarma.


Si estimeu el poble i a la seva gent el millor que podeu fer ara, per ajudar-nos i ajudar-vos, és quedar-vos al vostre domicili habitual i no venir per Setmana Santa.


Penseu que a Horta de Sant Joan som un poble amb un 36% de persones jubilades, i podem dir que tenim sort, a dia d’avui, de no tindre cap cas positiu del virus Covid-19 al nostre poble. Però aquest virus afecta sobretot a gent gran, que és el col·lectiu més vulnerable, i per tant, correm un risc molt gran per als nostres veïns si no adoptem les precaucions necessàries durant el que queda de confinament.


Som sabedors que durant aquests dies de Setmana Santa, el poble es multiplica per la forta arribada de gent amb segones residències i turistes que venen a passar les festes al nostre territori i que activen tots els nostres comerços, restaurants, bars, cases rurals i empreses de lleure, però enguany no ha de ser així, al contrari. Per responsabilitat us demanem us quedeu TOTS a casa i que puguem, d’una vegada per totes començar a invertir la corba de contagis d’aquest coronavirus. 


Només si ho fem bé ara, prompte podrem gaudir tots novament de l’incomparable marc rural i natural del nostre poble, la nostra comarca i tot el seu entorn.


Aprofito també per agrair a tota la gent que està treballant per garantir el mínim del dia a dia, des del primer a l’últim, i a la resta de personal que treballa. Gràcies pels esforços que tots estem fent i per la col·laboració de tota la població d’Horta de Sant Joan.


També a totes i tots els treballadors de l’Ajuntament. I a totes les regidores i regidor.


Mil gràcies!!!


Finalment recordar-vos que l’equip de govern estem a la vostra disposició per ajudar-vos, com sempre, i que no dubteu en utilitzar els serveis que hem posat a la vostra disposició.


Venen dies durs, complicats, l'abril serà llarg, però ens en sortirem.


Aquests dies, i els que calguin, QUEDEM-NOS TOTS A CASA!  


Atentament, 


L’alcalde 


Jordi Martin Cuello


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.