Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ampolla: l'Ajuntament ajorna el cobrament del rebut de l'aigua del primer trimestre

Publicat el 27/03/2020 16:08

L' Ampolla

L'Ajuntament ajorna el cobrament del rebut de l'aigua d'aquest primer trimestre per respondre a la situació generada pel COVID-19. Els ciutadans i les ciutadanes durant l'estat d'emergència no s'hauran de preocupar pel pagament d'aquest servei, que s'efectuarà un cop hagi finalitzat l'Estat d'Alarma. Aquesta mesura va en línia amb el Pla local de xoc econòmic activat el 19 de març passat, per tal de fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19.

Aquesta decisió busca mitigar els efectes del virus en l'economia familiar i comercial, derivat del confinament de la població ordenat pel Govern per intentar frenar la corba de contagis d'aquesta pandèmia.


El cobrament dels rebuts d'aigua del 1r trimestre del 2020 s'ajornarà 1 mes de la data programada desplaçant el cobrament de la resta de trimestres de forma equitativa. En el cas que a l'abonat li interessi realitzar el pagament dins el termini habitual, pot realitzar-lo utilitzant l'oficina virtual (www.gestagua.es/clientes/) o trucant al telèfon d’atenció al client 977.593.077 on serà informat de com fer-ho.


A més, els dos equips segueixen en contacte per establir noves mesures en cas necessari. 

 


Aquest acord permet contribuir sumar a la gestió de l'aigua amb un subministrament sense interrupcions i una qualitat garantida l'aspecte econòmic de les famílies i empreses de l'Ampolla i posicionar-se com un aliat del municipi en el compromís de servei públic essencial.Consulta totes les mesures econòmiques i fiscals aprovades per pal·liar la situació d'emergència que viu el municipi.Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.