Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

8 nou casos confirmats a les Terres de l'Ebre, avui dimecres 25 de març

Publicat el 25/03/2020 19:36

Salut ha informat avui dimecres 25 de març (19.35 h) que a la REGIÓ SANITÀRIA CAMP DE TARRAGONA s'han confirmat 36 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 231 el nombre de confirmats acumulats.


Així mateix, s'informa que a data d'avui, 25 de març, a la REGIÓ SANITÀRIA TERRES DE L'EBRE hi ha hagut 8 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 41 el nombre de casos acumulats.
Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre n'hi ha 15 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI. No s'ha registrat cap nova defunció per coronavirus a les Terres de l'Ebre i el nombre acumulat és 1.


Del total d'acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 124 es troben ingressats, dels quals 33 mantenen ingrés a l'UCI. La Regió Sanitària Camp de Tarragona hi ha hagut 4 èxitus (morts), elevant a 8 els morts acumulats.
En relació amb la residència Ballús de Valls, confirmar que hi ha 10 casos de coronavirus confirmats dels quals 8 són residents i 2 són professionals.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.