Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Ascó: VOLUNTARIAT COVID-19

Publicat el 22/03/2020 10:30

Ascó

Es posa en marxa una borsa de persones voluntàries per atendre les diferents necessitats que puguin sorgir de la situació d’emergència provocada pel Covid-19. Aquest voluntariat estarà coordinat amb l'Ajuntament i els Serveis Socials, i únicament s'engegarà en casos de desbordament de la situació de pandèmia.Pel moment, totes les accions s'estan duent a terme mitjançant els professionals de l’Ajuntament, tal i com han recomanat els Serveis Bàsics d'Atenció Social. El treball dels voluntaris i voluntàries es tractarà de donar cobertura a accions concretes per casos puntuals. Ajudem-nos amb responsabilitat entre veïns, familiars i amics per sortir el menys possible de casa.


Recordem que la gent gran, amb patologies o mobilitat reduïda que necessiti que li portin els aliments a casa pot trucar al 977 40 50 06, de 9-14 hores.Tanmateix, la Farmàcia Pallarès ofereix el servei a domicili, trucant al 977 40 61 09 o al 644 77 90 72. Qui vulgui ser voluntari/a pot emplenar el següent formulari: https://forms.gle/c89kZKxZTTTizPubA


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.