Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Tres nous positius per covid-19 a l'Ebre

Publicat el 17/03/2020 16:41

AmpostaLa Pobla de MassalucaRoquetesTortosa

Són un home i una dona en estat greu a la UCI i un home ingressat a medicina interna
A les Terres de l'Ebre els contagiats per covid-19 s'eleven a 14, amb 3 nous positius aquest dimarts. No se n'havia confirmat cap des de diumenge. En els tres casos, els malalts estan ingressats a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Són una dona de 59 anys de la Pobla de Massaluca (Terra Alta) i un home de 70 anys de Jesús (Baix Ebre) que estan greus i assistits a la Unitat de Cures Intensives (UCI). El tercer és un home de 56 anys de Tortosa que s'ha ingressat a la unitat de medicina interna. A l'Ebre i el Camp de Tarragona el nombre de casos confirmats s'eleva així a 34.
Els primers casos a l'Ebre es van conèixer divendres, amb una unitat familiar de cinc persones contagiada i una cirurgiana de l'hospital de Tortosa. D'aquests primers casos, només una dona de 69 anys està ingressada i la resta està en aïllament domiciliar. Dissabte, el departament de Salut va informar del cas d'un veí de Roquetes de 61 anys ingressat amb pronòstic greu a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa; i d'un veí de Tortosa de 71 anys, un de l'Ampolla de 70 anys i un d'Amposta de 47 anys en aïllament domiciliari. Diumenge també es comunicava que una sanitària, una dona de Tortosa i de 55 anys, havia donat positiu i estava en aïllament domiciliari.


Els positius confirmats al Camp de Tarragona són 20: un noi de 22 anys i una noia de 26 de Torredembarra que són parella; el d'una veïna de Sitges de 79 anys i nacionalitat russa ingressada a l'hospital del Vendrell; el de la dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny; una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i una veïna del Vendrell de 39 anys. Dissabte se sumaven set casos més, un veí de Miami Platja de 40 anys ingressat a la UCI del Joan XXIII per una patologia associada i que es va contagiar en el marc d'un viatge recent a Benidorm; un turista de 71 anys de nacionalitat sueca aïllat en una habitació d'aquest mateix centre hospitalari; i un veí de Cambrils de 49 anys en aïllament domiciliari i que és familiar de dues persones també confirmades en aquest municipi del Baix Camp –una dona de 79 anys i la seva filla de 46.Tots els afectats evolucionen favorablement.


Aquest dilluns es confirmaven sis casos amb un veí de Salou de 54 anys que és professional sanitari i està en aïllament domiciliari; a un veí de la Bisbal del Penedès de 74 anys ingressat a l'hospital del Vendrell; una dona de 74 anys del Vendrell ingressada a l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla; un veí de Bonavista de 79 anys ingressat a la planta de medicina interna del Joan XXIII i una veïna de Falset de 56 anys en aïllament domiciliari. També hi ha dos menors de Reus confirmats: una nena de 9 anys diagnosticada a la Vall d'Hebron i el seu germà petit -d'uns 2 o 3 anys-.


ACN


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari