Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Hble.  Sr. Josep Bargalló Conseller d’Educació visita les escoles de l’Aldea

Publicat el 04/04/2019 17:49

GarciaL' Aldea

El dilluns 1 d’abril l’Honorable conseller d’Educació, Josep Bargalló i Valls va visitar les escoles del nostre poble, acompanyat de l’Alcalde de l’Aldea  Dani Andreu, Xavier Pallarès, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l‘Ebre ,el Tinent Alcalde Simón Falcó, i Míriam Ferrando regidora d’Ensenyament , juntament amb la directora dels  SSTT Montse Perelló i Margalef, i el director adjunt Marià Cano , així com membres de la inspecció d’educació van visitar l’escola Mª Garcia Cabanes .


 


La visita es va iniciar amb un recorregut per les instal·lacions del centre alhora que la directora i membres de l’equip directiu van informar al conseller del funcionament del mateix. Posteriorment a la visita es va realitzar una reunió per tractar projectes futurs del centre  que s’han d’impulsar juntament amb els Serveis Territorials i  l’Ajuntament de l’Aldea.


 Un cop finalitzada la reunió es van traslladar a l’escola 21 d’abril on, després el conseller va poder visitar el centre així com entrar en contacte amb els alumnes dintre de les aules, i posteriorment també es va  mantenir una reunió per tractar temes importants del centre .
 
Altres temes que  també es van debatre en les dues reunions van ser l’impuls d’un Pla Educatiu d’Entorn, així com de l’inici de l’execució del conveni de col·laboració amb la Fundació Pere Mata. Una visita molt esperada i molt fructífera ja que el departament d’ensenyament invertirà en obres RAM a les dues escoles per al curs vinent .


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari