Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Diputació de Tarragona invertirà 615.000 euros en la millora de la carretera entre l'Ampolla i Deltebre

Publicat el 21/02/2019 09:11

CamarlesDeltebre

La Diputació de Tarragona preveu iniciar aquest mes de febrer les obres de millora de la carretera TV-3401, que uneix l'Ampolla i Deltebre, amb una inversió de 615.000 euros. Concretament, l'actuació abastarà un tram de 5,65 quilòmetres, entre el punt quilomètric 3,65 –accés a la platja de la Marquesa- fins els 9,3 –intersecció amb la carretera TV-3409, que connecta Deltebre amb Camarles-. Els treballs s'allargaran durant quatre mesos i han de permetre millorar la seguretat del tram, amb l'ampliació de la calçada fins els sis metres, permetent la delimitació de dos carrils de circulació de tres metres cadascun. També es preveu ampliar els diferents passos sobre els canals i desguassos, renovar els sistemes de contenció i millorar el drenatge en aquells punts on es produeixen acumulacions d'aigua.


Les obres finalitzaran amb la renovació del paviment amb mescla bituminosa en calent i la corresponent senyalització horitzontal. L'actuació s'ha planificat en coordinació amb l'Ajuntament de Deltebre, municipi per on passa el tram que es millorarà i que dona accés a diferents punts d'interès natural del Delta. 

La reforma forma part d'una actuació global de millores de seguretat i drenatge que la Diputació de Tarragona durà a terme a la xarxa local de les Terres de l'Ebre aquest 2019.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.