Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Jaimot retira la seva denúncia contra l'Alcalde d'Ascó

Publicat el 20/02/2019 17:07

Ascó

Josep Jaimot, l'edil no adscrit i antic soci de l'equip de govern que encapçala el primer edil Josep Maria Buixeda, ha retirat la seva denúncia contra l’alcalde d’Ascó pel polèmic cop d’ampolla que va tenir lloc en la sessió del ple de gener, a la qual el fins llavors primer tinent d'alcalde va votar per sorpresa en contra del complex esportiu i hoteler projectat a la població. Així ho informa avui Ascó Televisió. La retirada de la denúncia ha tingut lloc el mateix dia que s'havien de jutjar els fets, per la qual cosa la vista programada ha estat suspesa.


 


Es tanca així l'espiral de tensió que Jaimot va obrir al Ple de dimarts 22 de gener en tombar amb la seva negativa el projecte del Complex d’Ascó, una iniciativa impulsada per l’alcalde Josep Maria Buixeda per obrir noves perspectives a una vila on l’economia està vinculada a una central nuclear amb data de caducitat. Buixeda, la mateixa setmana dels fets, va considerar “desafortunat” el gest amb el que va bolcar una ampolla d'aigua la qual va mullar el regidor no adscrit i una altra edil de l’equip de Govern i que Jaimot va interpretar d'inici com a una agressió. El gest en qüestió va tenir a veure, explicava l’alcalde en un comunicat, amb un “acte reflex” al qual no n’hi havia “cap intencionalitat”, però que ell mateix va considerar del tot “desafortunat”.


El “no” de Jaimot va arribar a continuació de la seva abstenció al projecte en una comissió informativa i va ser qualificat per Buixeda com a “traïció”, atès que, explicava l’equip de Govern a finals de gener, “mai durant un procés administratiu que ha durant més de dos anys i mig” es va mostrar Jaimot contrari a l’equipament. Buixeda va indicar llavors que aquest entrebanc farà que Ascó “perdi totes les il·lusions que s’havien posat en un projecte que havia de dinamitzar el poble econòmica i turísticament” i al qual s’havien invertit uns diners que, ara, “no serviran per a res”.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari