Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Nova edició de l'Ebrergent

Publicat el 24/01/2019 12:36

Ascó

Lo Pati – Centre d'Art de les Terres de l'Ebre i la Direcció General de Joventut han obert una nova edició del certamen bianual Ebrergent, destinat a la incentivar, difondre i promocionar les creacions dels joves artistes del territori i les comarques pròximes del Baix Maestrat i el Matarranya. L'edició d'aquest 2019 recupera el forma inicial, després de l'experiment col·laboratiu del passat 2016-2017, i seleccionarà un màxim de cinc propostes presentades abans del 24 de febrer. Els projectes escollits, que es donaran a conèixer al març, participaran en una exposició col·lectiva al pati el mes de juny.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
De temàtica i tècnica lliure, Ebrergent 2019 està obert a tots els llenguatges de les arts visuals: des de fotografia, il·lustració, videocreació, pintura, performance fins a instal·lacions sonores i/o visuals. A la convocatòria poden presentar-s'hi artistes entre els 18 i 35 anys de les quatre comarques ebrenques, el Matarranya i el Maestrat. Cada projecte seleccionat rebrà una dotació de 300 euros en concepte d'ajut a la producció i comptarà amb la tutorització i mentoria d'un expert per a la producció de l'obra.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.