Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Fundació Plegadis aplega una vintena d’ornitòlegs i fotògrafs de natura en la Trobada Anual del Grup Fauna del Camp i de l’Ebre

Publicat el 21/12/2018 13:27

La Fundació Plegadis va aplegar el passat dissabte 15 de desembre a la seva Aula d’Educació Ambiental un total de vint ornitòlegs i fotògrafs de natura integrats al grup Fauna del Camp i de l’Ebre dins de la trobada que, aquest grup d’especialistes, celebra cada any. Durant la jornada, i a més de gaudir d’una diada de germanor, els assistents van poder degustar productes de la terra cuinats per Antònia Núñez, visitar els diferents hides fotogràfics de l’àrea i participar a una sessió d’anellament d’ocells dins de la qual va ser possible marcar més de setanta exemplars. “Va ser una sessió del tot profitosa i, entre els exemplars anellats cal destacar el pinsà mec –Fringilla montifringilla- o el rascló –Rallus aquaticus-”, assenyala l’enginyer agrònom, ornitòleg i coordinador de projectes de la Fundació Plegadis Sergi Sales. El grup Fauna del Camp i de l’Ebre està integrat per 45 ornitòlegs i fotògrafs de natura de las comarques del Camp de Tarragona i les Terres de L’Ebre que comparteixen imatges de les seves sortides particulars i celebren trobades com la del dia 15 un cop l’any. “Les noves tecnologies ens permeten un contacte permanent, però també és positiu tenir un contacte directe en jornades com aquesta”, apunta Sergi Sales.


 


 


 


La Fundació Plegadis va néixer l’any 2017 i disposa d’un centre d’educació ambiental multidisciplinari ubicat a la plana deltaica de l’Ebre on desenvolupa activitats per fomentar actituds responsables amb la preservació de la biodiversitat i el foment del turisme ornitològic. “Som una entitat arrelada al territori i estem a disposició de grups com ara Fauna del Camp i de l’Ebre. Per nosaltres, és tot un orgull acollir activitats d’aquest tipus”, explica Sergi Sales.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari