Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Endesa indemnitza els veïns de Tivissa pels talls de llum de l'estiu

Publicat el 29/11/2018 12:00

Tivissa

Els veïns de Tivissa que han presentat reclamacions a la companyia elèctrica Endesa pels talls de subministrament que van patir l'estiu passat, rebran una indemnització de 150 euros. Per tramitar les queixes, l'Ajuntament de Tivissa va posar a disposició dels afectats el servei d'assessorament enèrgic, que ofereix des de 2017 de manera gratuïta. La Unitat Territorial de Reclamacions d'Endesa ha comunicat ara, per telèfon, per carta de correu ordinari o per correu electrònic, que es pagaran 150 euros en concepte d'indemnització pels danys i perjudicis causat amb les incidències del 8 i el 10 d'agost. En concret, el consistori ha gestionat 17 reclamacions.


L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, s'ha mostrat satisfet amb la compensació que ofereix Endesa pels danys ocasionats i per la gestió que ha fet el servei d'assessorament energètic amb les reclamacions. Aquest servei ofereix, a més, informació per fer entenedor el contingut de les factures de llum i gas, assessorament sobre la potència contractada, tarifes recomanables, possibles canvis de companyia i, si cal, tràmits de reclamacions a les empreses subministradores de llum i gas.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.