Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Tortosa: L'Ajuntament inicia les obres d'un nou aparcament gratuït amb més d'un centenar de places a Ferreries

Publicat el 10/10/2018 17:59

RoquetesTortosa

Es fa en uns terrenys municipals del Pla Parcial Camí de Roquetes, a la zona de Quatre Camins donant resposta a una de les demandes de la zona.


L'Ajuntament de Tortosa ha iniciat fa pocs dies les obres d'un nou aparcament en superfície gratuït al barri de Ferreries. Aquest dimecres l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del primer tinent d'alcalde i regidor de barri, Josep Felip Monclús; i el president de l'Associació de Veïns de Ferreries, Joan Carles Bonfill, han presentat l'actuació que s'ha començat a executar al carrer Ramon Llull, a l'alçada de la plaça Àusias March, a la zona de Quatre Camins


L'aparcament tindrà 103 places d'aparcament, 8 de les quals per a persones amb discapacitat. S'està construïnt en uns terrenys de prop de 3.500 metres quadrats que formen part del Pla Parcial Camí de Roquetes, pendent de desenvolupament. L'obra s'ha adjudicat a Exxaber S.L. per un import de prop de 47.000 euros, i estarà enllestida en un mes.


L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que l'aparcament permetrà resoldrà la mancança que hi havia a la zona de Quatre Camins i acabar amb l'estacionament de vehicles damunt la vorera. "Hem pres la decisió conjuntament amb l'Associació de Veïns perquè era una demanda del barri per poder ordenar aquest àmbit de Ferreries", ha afegit l'alcaldessa. Per la seva part el regidor de barri, Josep Felip Monclús, ha explicat que aquesta actuació és un exemple de la col·laboració que mantenen des del govern municipal amb l'Associació de Veïns que fa arribar a l'equip de govern les necessitats del barri.


El president de l'Associació de Veïns de Ferreries, Joan Carles Bonfill, ha agraït al govern municipal que s'hagi iniciat l'actuació de l'aparcament que respon a una demanda dels veïns d'aquesta zona. A més, també ha explicat que aquesta obra també es complementarà amb l'arranjament de voreres de la zona.


D'altra banda, l'actuació es complementarà amb la construcció de la vorera de pràcticament tot el carrer Ramon Llull i que tindrà un cost aproximat de 35.000 euros.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.