Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Un centenar de persones de tots els campus de la URV participen en la quarta Piraguada pel riu Ebre

Publicat el 07/10/2018 12:51

BenifalletMiravetTortosa

Un total de 99 inscrits i 72 piragües -50 dobles i 22 individuals- han participat aquest matí en la quarta piraguada pel riu Ebre organitzada pel servei d’Esports de la URV i el Campus Terres de l’Ebre. Des de l’organització s’ha valorat molt positivament l’elevada participació i també el desenvolupament de l’activitat sense cap incident. A més destaquen el fet que s’hi hagin inscrit membres de tots els campus de la URV i que entre els participants hi haguessin estudiants portuguesos, polonesos, xinesos o japonesos, entre altres nacionalitats.


En aquesta quarta edició el recorregut de la baixada en piragua ha estat des de l’embarcador de Miravet, amb el seu imponent castell de teló de fons, fins a l’embarcador de Benifallet. Es tracta d’un dels trams més salvatges, sorprenents i espectaculars del riu Ebre des del punt de vista paisatgístic. L’objectiu d’aquesta diada lúdica i esportiva, que està oberta a tota la ciutadania, és promoure i reforçar l’esport dins i fora de la universitat, fomentar lligams entre els alumnes dels diferents campus i al mateix temps donar a conèixer el riu Ebre des de dins.


L’activitat ha comptat amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece) i l’Ajuntament de Benifallet. Per facilitar al màxim la participació s’ha posat a disposició dels participants un servei d’autobús gratuït des dels campus de Tarragona, Reus i Tortosa fins a Miravet.


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari