Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Executiva de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa fa una proposta de resolució en suport al desdoblament de la N-420 fins al mar

En la seva reunió ordinària, l’Executiva de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa ha volgut manifestar el seu suport a la reivindicació per a que l’autovia A-68, que ha de servir de via de comunicació entre l’Aragó i el mar, continuï per la carretera N-420 fins a Tarragona i el sud de les Terres de l’Ebre. En aquest sentit el PSC recolza la iniciativa de la Cambra Oficial de Comerç Indústria i Navegació de Tortosa de liderar un manifest en favor del desdoblament de l’N-420 fins al Corredor del Mediterrani, i se suma al suport dels alcaldes i consells comarcals del territori, així com del Baix Aragó i de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre a aquesta reivindicació històrica.


En concret es demana que el desdoblament des del municipi de Valdealgorfa fins al Corredor del Mediterrani es realitze per l’actual N-420, pel tram comprès entre les comarques del Matarranya, Terra Alta i Ribera d’Ebre. Un desdoblament que hauria d’incloure una futura autovia al sud, desdoblant la C-43 des del municipi de Gandesa fins arribar al municipi de Benifallet a través del Pinell de Brai, així com la interconnexió a Móra d’Ebre amb l’Eix de l’Ebre C12 tram de l’eix occidental Amposta-Lleida-França.


La reivindicació a la que se suma el PSC de Tortosa representa gran oportunitat pel desenvolupament econòmic i productiu de les Terres de l’Ebre i del Baix Aragó, ja que el desdoblament de l’N-420, la C-43 i la C-12 es planteja com una gran alternativa de connexió amb el mar pels ciutadans i pels interessos socioeconòmics d’aquests territoris, contribuint a la dinamització i vertebració del territori.


L’acte de presentació del manifesta el va tancar el Subdelegat del Govern i president de l’Agrupació Local del PSC, Joan Sabaté, que es va comprometre a traslladar al ministre de Foment aquesta reivindicació.


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari



Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.