Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Es comunicarà la Residència L'Onada Gandesa i el parc de la Bassa amb un nou passeig

Publicat el 14/08/2018 15:45

Gandesa

L'Ajuntament també condiciona el camí dels Messerols amb reg asfàltic

L'Ajuntament de Gandesa refarà els accessos a la Residència L'Onada de Gandesa, que van quedar malmesos durant una tempesta a l'octubre de l'any passat. Hi construirà un passeig que connectarà el centre residencial amb el parc de la Bassa, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones grans que hi viuen i també de la resta de la població. Es tracta d'un projecte pendent des de la inauguració de la residència i que cal materialitzar per la qualitat de vida de les persones usuàries. 

Comptarà amb un disseny per millorar la mobilitat i accessibilitat dels vianants i es resoldrà la recollida d'aigües pluvials de la zona per reduir el risc d'inundació de la Residència. L'obra està pressupostada en 208.809,87 euros i es finançaran 138.010 euros a través del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. Les obres començaran a la primavera de 2019. 

D'altra banda, el consistori segueix treballant a condicionar camins del terme de Gandesa. La darrera actuació s'ha fet al llarg de 3 quilòmetres del camí de Messerols, mitjançant el reg asfàltic on s'hi ha invertit 50.000 euros.


 


 


IMATGES: La Residència L'Onada Gandesa en la inundació de l'octubre de 2017. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.