Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Tortosa posa en marxa un servei municipal d'atenció integral a les persones LGTBI

Publicat el 26/06/2018 12:53

Tortosa

L'Ajuntament tornarà a penjar la bandera de l'Arc de Sant Martí per trencar la invisibilitat del col·lectiu i enllesteix el pla local de polítiques LGTBI.

L'Ajuntament de Tortosa posarà en marxa el Servei municipal d'Atenció Integral LGTBI, on s'ubica actualment també el SIAD (Servei Integral d'Atenció a les Dones). Un psicòleg s'encarregarà de recepcionar els usuaris i fer les derivacions pertinents, segons la problemàtica o l'assistència requerida.


El consistori també treballa per tancar un conveni amb el Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa que oferiran assessorament jurídic gratuït. Per altra banda, s'està implementant un programa pilot contra l'homofòbia als centres escolars, que ha començat a l'Institut-Escola de Jesús.


A l'octubre, es presentarà el Pla local de Polítiques LGTBI que s'ha treballat amb diferents col·lectius socials de la ciutat. Finalment, com ja es va fer al mes de maig, l'Ajuntament tornarà a lluir la bandera de l'Arc de Sant Martí a la façana, a partir d'aquest dimecres i coincidint amb el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. La intenció és trencar amb la invisibilitat del col·lectiu, un dels principals problemes de les persones LGTBI detectats a Tortosa i al territori.


 


 


 


 


IMATGE: L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i la directora general d'Igualtat, Mireia Mata. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.