Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El coordinador del Banc d'Aliments de les Terres de l'Ebre manifesta el seu agraïment

Publicat el 08/05/2018 10:17

Tortosa

Òscar Ologaray Arasa: 30.000 gràcies! 


 


Un any més, la recollida de primavera ha acabat aconseguint allò que pretenia, recollir aliments per als més necessitats de les nostres ciutats. La recollida ha estat organitzada pel Banc dels Aliments, Càritas, Creu Roja, l'Arxiconfraria de la Cinta, Protecció Civil, l'Ajuntament de Tortosa i el Consell Comarcal del Baix Ebre i ha recollit 30.243 quilos d'aliments. Des del Banc dels Aliments voldríem agrair molt sincerament la col·laboració de tothom.


Als més de 650 voluntaris que han fet possible la recollida, així com les entitats que han apadrinat un establiment a Tortosa: Institut Joaquin Bau, Institut Cristòfol Despuig, Col·legi Sagrada Família, PDEJabil Packaging, Parròquia del Roser, Voluntaris de l'Institut Català de la Salut, Ebre Escola Esportiva i alguns partits polítics. A totes les persones que han contribuït amb les seves compres a aconseguir més 30.000 quilos d'aliments per a les famílies necessitades a les Terres de l'Ebre.


A tots els mitjans de comunicació que han participat activament en la imprescindible tasca de difusió. A tots els supermercats i establiments de Tortosa que han col·laborat amb la recollida, també als restaurants que a través de Platigot han lliurat menús d'agraïment per sortejar entre el voluntariat. Al Mercat Municipal i als seus paradistes que han posat els aliments bàsics a preu de cost per poder recollir més aliments. I a tots aquells que d'una forma o altra heu fet possible l'èxit de la recollida!


Felicitem-nos tots plegats per aquest altruisme, tot recordant, que hi haurà moltes més ocasions on haurem de demostrar la nostra solidaritat, seguint lluitant per poder dignificar la pobresa i les persones que la pateixen.


 


 


IMATGE: Recollida del Banc d'Aliments a Tortosa. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.