Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Programa 'Créixer en família' arriba a Móra d'Ebre

Publicat el 18/04/2018 15:08

Móra d'Ebre

 Encara hi ha places disponibles pels pares i mares que s'hi vulguin apuntar a l'activitat.


 


El cicle formatiu per a famílies amb més èxit del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, "Créixer en família", arriba a Móra d'Ebre. Els pares i mares del municipi que s'hi han inscrit podran treballar el seu paper educatiu amb l'ajuda d'una persona especialitzada en dinamització de famílies. Consisteix a compartir les seves experiències amb les altres famílies i poder ajudar-se mútuament. En aquesta ocasió, el cicle està dirigit a pares i mares d'infants de 12 a 16 anys.


El cicle s'inicia avui, dimecres 18 d'abril, i tindrà lloc cada dimecres de 19 a 21 h fins al 23 de maig a l'Institut Julio Antonio, a l'Avinguda Comarques Catalanes, 103. Els pares i mares que no hi estiguin inscrits però vulguin participar-hi, poden reservar plaça escrivint a ocurto@gentis.org.


"Créixer en família" és un dels programes públics dirigit a pares i mares més coneguts, i any rere any segueix obtenint resultats d'èxit entre els participants: el 93% de mares i pares que van assistir-hi durant el 2017 ha realitzat canvis en l'educació dels seus fills i filles després de participar en el programa, i fins a un 98% creuen que han finalitzat el cicle amb més recursos dels que disposaven abans de començar-lo. Aquestes són dades extretes de les valoracions que els mateixos mares i pares realitzen a l'inici i al final del cicle de 6 sessions.


 


 


 


 


IMATGE: IES Julio Antonio de Móra d'Ebre. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari