Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Litterarum Móra d'Ebre fomenta la unió dels versos nostàlgics de Sònia Moll i el pop neo-barroc d'Alesio Arena

Publicat el 03/04/2018 17:19

Móra d'Ebre

El resultat de l'experiència creativa s'estrenarà a la Llibreria Bassa, de Móra d'Ebre, el 25 de maig.

Serà la tercera edició que el festival d'espectacles literaris Litterarum de Móra d'Ebre impulsa una residència creativa amb una parella d'artistes. El proper cap de setmana, del 6 al 8 d'abril, la poeta Sònia Moll i el músic italià Alessio Arena compartiran aquesta experiència per enllaçar els versos punyents i nostàlgic d'ella amb el pop neo-barroc d'ell.

Arena, bon coneixedor de l'obra de Moll, serà l'encarregat de musicar les lletres de la poetessa. El resultat s'estrenarà a la Llibreria Bassa de Móra d'Ebre, el 25 de maig. El riu Ebre, la floració dels fruiters i l'entorn privilegiat de la Ribera d'Ebre tornarà a ser l'espai que abraçarà l'intercanvi creatiu.


L'escenografia natural única que ofereix la comarca vol tornar a ser musa de la nova parella artística, que unirà el proper cap de setmana, per crear un dels espectacles de la fira Litterarum de Móra d'Ebre. Com han fet en les anteriors edicions Màrius Serra i Dani Alegret, Maria Cabrera i Bikimel, i David Carabén i Jordi Llavina, enguany serà Sònia Moll i Alessio Arena qui uniran literatura i música en les residències artístiques que duen per lema 'Els plaers de dos en dos'. L'objectiu és apropar els textos catalans al públic, com fa el Litterarum, d'una manera diferent.


La residència començarà divendres vinent amb un primer contacte i una petita del talent creatiu, també a la Llibreria Bassa. Moll és una poeta de referència al país i Arena ha estat, entre altres, guanyador del Festival Musicultura d'Itàlia, un dels més importants de la cançó d'autor d'aquell país. Moll i Arena crearan un espectacle de petit format, que ensenyaran també a la Llibreria Bassa, el 25 de maig, dins del Litterarum.


 


 


 


 


 


IMATGE: Sònia Moll i Alessio Arena.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari