Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Ferit de gravetat un ciclista que va ser atacat per cinc gossos de caça en un camí de Miravet

Publicat el 13/03/2018 17:31

El Pinell de BraiMiravet

S'investiga al propietari dels animals per suposats delictes de lesions i omissió del deure de socors.

Un ciclista, veí del Pinell de Brai de 41 anys, es recupera a l'Hospital Comarcal de Móra de l'Ebre de les greus ferides que li va ocasionar l'atac simultani de cinc gossos de caça mentre anava amb bicicleta per un camí de Miravet el passat dissabte, 10 de març. L'home, presentava lesions de gravetat als braços i cames, i arran d'això havia perdut molta sang. Com a conseqüència de l'atac dels animals, l'home ha sigut operat dos cops. Segons fonts del centre sanitari on es troba, en aquests moments està estable dins del pronòstic reservat.


El propietari dels animals va aturar l'agressió fent sonar trompeta però va deixar la víctima malferida al lloc dels fets sense assistir-la, de manera que està sent investigat pels Mossos d'Esquadra pels suposats delictes de lesions i omissió del deure de socors.


La víctima havia sortit del seu poble per passejar amb bici per un camí rural que condueix fins a la veïna població de Miravet. Va ser a l'altura dels dipòsits d'aquest municipi on un grup de cinc gossos va irrompre i el van atacar violentament.


El propietari dels animals, que és l'encarregat d'una finca pròxima on hi té onze gossos de caça, va personar-se diumenge a la comissaria per a prestar declaració. Va argumentar que no havia considerat tant greu l'estat de la víctima, no obstant això no és el primer cop que el propietari dels animals és denunciat per fets similars.


 


 


IMATGE: arxiu. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari