Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

ACTIVITATS DE CAP DE SETMANA A LES TERRES DE L'EBRE

Publicat el 12/01/2018 17:33

AmpostaBenifalletMas de BarberansTortosa

Us deixem amb algunes de les activitats destacades de cap de setmana a les Terres de l'ebre. 


 


-Jornades Culturals Benifallet: Nova Edició de jornades culturals amb gran dedicació a les presentacions literàries. Més informació.


-Conferència Victor Küppers a Sant Carles de la Ràpita. Consisteix en un esdeveniment de ‘coaching’ basat en la motivació i l’entusiasme. Més informació.


-Festa Major d’Hivern a Móra d’Ebre. El municipi celebrarà del 12 al 17 de gener la seva Festa Major d’Hivern en honor a Sant Antoni Abat. Més informació.


-Ruta Tapa Porca Móra d’Ebre, fins el 28 de gener es podrà gaudir de la V Ruta a 14 establiments diferents. Més informació.


-Escola de Pares i Mares Amposta. Dirigida a famílies amb infants de 5 a 8 anys a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó. Més informació.


-Judo. XI Copa Internacional Ebrenca. V Copa Ciutat Tortosa. Aquest cap de setmana a la ciutat tortosina se celebraran dues proves de les Copes espanyoles de Judo al pavelló municipal de Ferreries. Més informació.  


-Festa de Sant Antoni Mas de Barberans. Teatre de carrer, dansa, percussió, versots i jotes s’uniràn per deleitar al públic aquest dissatbte. Més informació.


 


 


Bon cap de setmana a tothom!


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari