Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Les obres del nou edifici d'aparcaments de l'Hospital de Tortosa podrien licitar-se a final d'any

Publicat el 11/01/2018 09:46

Tortosa

L'espai reservat a les plantes superiors serà per noves consultes externes i gabinets d'exploració.


Els veïns del nucli històric de Tortosa i el sindicat CATAC van conèixer ahir dimecres, 10 de gener, a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, el projecte del nou edifici d'aparcaments i espai reservat de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

La seva redacció està a concurs i planteja un edifici amb les plantes inferiors d'aparcaments, uns 10.000 metres quadrats amb capacitat per a 400 cotxes, i 4.000 metres quadrats d'espai reservats a futurs usos ambulatoris i administratius.

Ismael Piñas, el gerent de la regió sanitària de l'Ebre ha explicat que l'espai es destinarà a modernitzar i reubicar les consultes externes i els gabinets d'exploració i proves mèdiques, tal com preveu el pla funcional de l'Hospital de Tortosa. Els veïns i el sindicat sanitari s'han mostrat mot satisfets amb el desenvolupament d'un servei que venen reclamant des de 2014 per descongestionar i millorar la mobilitat i l'accés de l'actual hospital.


 


 


 


 


 


IMATGE: Zona d'aparcament de l'Hospital de Tortosa, 'Ebredigital.cat'. 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.