Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'administració 'Cal Pantxo' de Tarragona ven un bitllet del 51244, el segon premi de la Rifa de Nadal

Publicat el 22/12/2017 15:36

Tortosa

Una confusió de la delegació de Loteries fa creure durant uns minuts que l'administració havia repartit més de 2,5 MEUR.

L'administració 'Cal Pantxo' de la plaça Corsini de Tarragona ha venut un bitllet del 51244, el segon premi de la Rifa de Nadal. Inicialment, però, una confusió de la delegació de Loteries ha fet creure durant uns minuts als seus gestors que n'havien venut 21 i que havien repartit més de 2,5 MEUR.


L'emoció del moment ha fet destapar ampolles de cava i s'han vestit amb les samarretes commemoratives, enmig d'una gran alegria. Aquesta eufòria s'ha convertit ràpidament en decepció quan han confirmat que des de Loteries s'havia confós el nombre de bitllets venuts amb el número de l'administració, el 21. Finalment, doncs, l'establiment s'ha hagut de conformar amb 125.000 euros repartits. El bitllet s'ha venut per màquina. Malgrat tot, l'administrador, Santi Domènech, s'ha mostrat confiat que el premi els donarà publicitat i que els ajudarà a refer-se dels perjudicis patits des que van obrir portes -ara fa sis anys-, amb les obres del Mercat Central.


També un dels cinquens premis, el 58808, ha deixat un pessic a Tortosa i a Salou. A Tortosa el bar Trèbol d'Or, de l'avinguda Generalitat 127, ha venut un dècim d'aquest número premiat i s'ha estrenat en el repartiment de premis de la Rifa de Nadal, en el seu segon any com a administració de recepció mixta. A Salou (Tarragonès), a l'Estanc Expenedoria, del carrer Carles Buïgas número 7, també se n'ha venut un bitllet per terminal.

Un altre cinquè premi, el 03278, ha caigut a Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp), en concret al Bar Pardo que és també punt de venda de Loteries i Apostes de l'Estat. L'únic bitllet venut d'aquest número també s'ha comercialitzat per màquina.

El 22253 també ha esquitxat Tarragona i la Pineda. L'últim cinquè, el 22253, ha estat molt repartit arreu de Catalunya i ha esquitxat la comarca del Tarragonès. L'administració número 12 de Tarragona, 'La Campana', n'ha venut set bitllets mitjançant el terminal. L'import total repartit ascendeix als 42.000 euros. El seu propietari, Agustí Sevil, se n'ha mostrat satisfet i ha ironitzat que estan especialitzats en cinquens, atès que el 2014 ja van vendre 500 bitllets i van repartir 3 MEUR d'un d'aquests premis menors de la Rifa de Nadal. En aquest punt de venda, enguany la venda de loteria ha caigut entre un 10 i un 15%, segons l'administrador.

L'administració del carrer Riu Segre, al barri de Campclar de Tarragona, i la del carrer d'Amadeu Vives, a la Pineda (Vila-seca), també han venut un bitllet cadascuna d'aquest 22253.


 


 


 


IMATGE: Foto d'arxiu de l'administració número 1 de Mollerusa.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.