Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita finalitza les obres amb un espai modern i adequat

Publicat el 15/12/2017 11:03

Sant Carles de la Ràpita

La reforma ha suposat una millora i modernització de la segona planta i de l'accés per la façana del carrer Constància.

Ja s'han enllestit les obres de reforma de l'Ajuntament de La Ràpita, que han permès executar noves distribucions i modernitzar la planta segona, on està ubicat el saló de plens i diversos despatxos municipals. Els treballs han consistit també en la renovació del mur façana de l'Ajuntament, on s'ha instal·lat una porta automàtica corredissa per fer més accessible l'edifici. Aquestes obres de millora han suposat un cost de 265.272,13 euros a l'empresa Top Proyectos SL. i ha permès executar diverses reformes per adaptar l'espai a les noves necessitats operatives de l'Ajuntament.

Amb aquestes millores ara es compta amb un espai adequat la segona planta, que ocupa un total de 450 metres quadrats, incloent-hi la reforma de la disposició del saló de plens per fer més operatiu l'espai on es desplega l'activitat del principal òrgan municipal i adequar-lo al correcte desenvolupament de les sessions plenàries. També s'ha canviat la sala de plens, que ha canviat de disposició i tindrà cadirat per a 40 assistents.


També s'hi ha instal·lat equips de climatització, fins ara inexistents, i s'ha aplicat parquet sobre el paviment. Encara més, s'ha condicionat la sala acústicament amb la intenció que la Corporació municipal i el públic assistent puguin seguir amb més claredat les intervencions. Amb aquesta tasca, l'edifici consistorial, que va ser construït l'any 1974, es va adaptant a les noves necessitats i compta amb millores tècniques.


 


 


 


 


IMATGE: Mostra de la nova sala de plens reformada. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.