Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Terra Alta ha celebrat la segona edició del Cap de Setmana de l'Esport

Publicat el 21/11/2017 10:17

El Pinell de BraiGandesaHorta de Sant Joan

La finalitat d'aquest conjunt d'activitats és promoure entre els joves la pràctica d'esport i els hàbits saludables.

A través del projecte Tardor Jove Saludable s'ha impulsat, per segon any consecutiu, el Cap de Setmana de l'Esport. L'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir les conductes de risc entre els adolescents, principalment, tot i que va dirigida a tota la ciutadania. Es pretén potenciar els hàbits de vida saludables i la pràctica d'exercici físic entre la població. Per aquest motiu des de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Terra Alta es va organitzar el 2n Cap de Setmana de l'Esport, celebrat durant els dies 17, 18 i 19 de novembre de 2017.

El tret de sortida va tenir lloc el divendres 17 al Casal de Joventut de Gandesa. Xesco Espar, exjugador i exentrenador professional d'handbol, va realitzar una conferència titulada "Jugar des del cor: 7 idees per mirar el futur amb optimisme", a la qual van assistir una seixantena de persones.

Dissabte 18 es va realitzar una cursa d'orientació amateur al Parc Natural dels Ports, a Horta de Sant Joan. Els participants van poder gaudir d'un esport desconegut per a la majoria dels participants en un marc incomparable. El mateix dia a la tarda es va celebrar un campionat de pàdel per nivells, on els participants podien iniciar-se o continuar la seva formació gràcies als professors del Club de Pàdel de Gandesa.


Diumenge al matí es va fer una bicicletada per la Via Verda, amb un recorregut que anava de Bot fins al Pinell de Brai i tornar, aproximadament uns 18 km de ruta. Les activitats eren gratuïtes i tots els joves van rebre una samarreta de record per la seva participació.


 


 


IMATGE: Participants de la segona edició del Cap de Setmana de 'Esport. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.