Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Centre de Dia L'Onada d'Horta de Sant Joan rep set places públiques

Publicat el 20/11/2017 09:40

Horta de Sant Joan

Aquesta assignació suposa que totes les persones usuàries gaudeixin dels beneficis econòmics.El Centre de Dia per a la gent gran d'Horta de Sant Joan ha rebut la concessió de set places públiques per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Fet que coincideix amb la data en què el centre celebra un any de vida. Així bé, l'equipament deixarà de tenir una gestió completament privada, que gestionava únicament L'Onada Serveis, i amb places no finançades que assumien íntegrament els residents i les famílies. Ara es podrà fer amb ajuda de les prestacions de l'Ajuntament i la Generalitat.


La residència ofereix un total de quinze places però actualment només hi ha cobertes set, de manera que gràcies a l'assignació de les places públiques, totes les persones usuàries podran beneficiar-se. L'alcalde Joaquim Ferràs s'ha mostrat convençut que el nombre de places públiques es podrà anar ampliant si també creix la demanda. La valoració que han fet els usuaris i els familiars del Centre de Dia L'Onada d'Horta, del primer any de funcionament, és "excel·lent".


El Centre de Dia d'Horta de Sant Joan, a la Terra Alta està en funcionament des de desembre de 2016. Es troba ubicat als baixos del Casal Municipal i és de titularitat municipal. Ofereix acolliment de nou del matí a sis de la tarda, de dilluns a divendres. Compta amb cuina i servei de dinars, una sala per activitats de fisioteràpia i diversos tallers psicoestimulatius i una sala polivalent.


 


 


 


IMATGE: Centre de Dia Municipal L'Onada Horta de Sant Joan. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.