Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Colors del Delta, la proposta guanyadora en la campanya ciutadana de l'Ajuntament de Deltebre

Publicat el 16/11/2017 10:12

Deltebre

Es tracta d'una proposta moderna i amb característiques molt innovadores per tothom. 

Després que l'Ajuntament anuncies la campanya de participació ciutadana, han sigut gairebé 600 les persones que han votat a través dels diferents canals que es van facilitar. Un total del 5.70% del cens, ha donat la seva opinió per a escollir el projecte d'adequació de l'entrada del municipi per l'avinguda Goles de l'Ebre. La proposta seleccionada, en un 93% dels vots, ha estat la de Colors del Delta.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat la seva satisfacció amb la implicació ciutadana i ha assegurat que "des de l'equip de govern municipal seguirem plantejant noves campanyes de participació perquè la ciutadania pugui dibuixar el Deltebre del present i del futur". Està previst que aquest projecte s'inclogui als pressupostos municipals de l'any 2018 i, en el cas que aquests siguin aprovats, es pugui desenvolupar durant el pròxim any.

Josep Sánchez, l'arquitecte guanyador del projecte, Colors del Delta, assegura que la seva obra arquitectònica suposa la representació d'un sostre de núvols daurats que ombregen un espai per a poder realitzar activitats a l'aire lliure, per veure els infants jugar i per practicar esport, tot en el marc d'un entorn verd que doni protagonisme a la Cambra Arrossera. Tota una edificació moderna i innovadora.


 


 


 


IMATGE: Colors del Delta, la proposta guanyadora. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.