Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament de Deltebre ha finalitzat les obres de millora del cementiri municipal

Publicat el 02/11/2017 10:34

Deltebre

Una millora de l'espai que ha coincidit amb els dies de máxima assistència. 

Fa unes setmanes que es va iniciar el treball per tal d'adequar el cementiri municipal de Deltebre, un projecte impulsat des de l'Ajuntament. Per tal de millorar l'entorn d'aquest recinte, les actuacions s'han centrat en l'adequació d'un espai d'espera i atenció al públic, pintada de la façana principal, renovació de lavabos, obres de reforma de la capella i instal·lació de portes automàtiques. A més, s'ha augmentat i potenciat el treball de manteniment i jardineria del recinte.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha visitat les obres acompanyat pel tinent d'alcalde de Dinamització Territorial i Imatge de Poble, Salvador Bertomeu. Segons l'alcalde, aquestes actuacions "s'encaminen en la nostra aposta de la millora d'imatge de poble i millora dels serveis". Soler ha explicat que "el cementiri és un dels espais municipals que necessiten més cura atesa la singularitat i sensibilitat del mateix edifici, i per aquest motiu hem millorat les seves prestacions".

Cal esmentar que aquestes obres no han tingut cap cost per a l'Ajuntament de Deltebre atès que formen part de les actuacions de millora que l'empresa adjudicatària del cementiri, Remsa, va oferir per a fer-se càrrec del seu manteniment anual.


 


 


 


IMATGE: L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, visitant el cementiri. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.