Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Deltebre protagonitzarà els tallers de cuina japonesa del XXIII Saló del Manga de Barcelona

Publicat el 30/10/2017 16:41

Deltebre

Enguany s'ha ampliat 5.000 metres quadrats l'espai i les entrades del cap de setmana ja estan esgotades.

El municipi de Deltebre participarà en la vint-i-tresena edició del Saló del Manga de Barcelona i ho farà potenciant la gastronomia i els atractius turístics del municipi. L'arròs serà el protagonista dels tallers de cuina japonesa que s'efectuaran durant el transcurs de l'esdeveniment, de l'1 al 5 de novembre.

Anna Giménez, tinenta d'alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, ha destacat que "el nostre objectiu és oferir al visitant del saló l'experiència paisatgística, cultural i gastronòmica del nostre municipi i seguir projectant Deltebre des de diferents àmbits". A més, ha explicat que "la seva diversitat i la seva afluència de públic ens han decidit apostar per estar presents en aquesta edició del Saló Manga i signar un acord per establir vies de col•laboració". El saló ha augmentat en 5.000 els metres quadrats d'exposició, respecte a altres edicions, i també ha incrementat els dies d'obertura al públic amb una gran acceptació. De fet, les entrades per al dissabte i diumenge ja estan exhaurides.

L'experiència de Deltebre al Saló del Manga s'iniciarà aquest dimecres, 1 de novembre, amb el xef del restaurant Mas Prades, Ladis Alcalà, amb un taller de cuina i degustació d'ostres del Delta de l'Ebre. El dijous 2 de novembre el xef guardonat amb 1 estrella Michelin, Jeroni Castell, elaborarà un arròs amb anguiles i carxofes. El dissabte 3 de novembre es faran dos tallers: un primer, a càrrec de Margaret Morelló, del restaurant Sushi MC, que prepararà un futomaki d'anguila fumada i un segon taller de Sake produït al Delta de l'Ebre de la mà de Meritxell Jardí i Humbert Conti.


 


 


 


 


 


IMATGE: Acte de presentació de la col·laboració entre l'Ajuntament de Deltebre i el Saló manga de Barcelona. Cedida. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari