Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Una piscina rehabilitada de Móra d'Ebre arriba a la final dels premis internacionals 'Piscina&WEllness'

Publicat el 20/10/2017 09:58

Móra d'Ebre

Per primer cop una piscina d'aquestes característiques competeix amb candidatures internacionals de tant nivell. 

El passat 18 d'octubre va tindre lloc a la Llotja de Barcelona l'entrega de premis del saló 'Piscina & Wellness' de Barcelona. Es tracta d'un certamen que premia la qualitat en l'àmbit internacional del sector de la piscina i el wellness, de manera que es valoren aspectes com la construcció, el tractament, complements, accessoris, gestió i serveis. En aquesta darrera edició es va registrar l'assistència d'unes 400 persones.

En aquesta edició del certamen les piscines de Móra d'Ebre van quedar finalistes en la categoria de Millor Piscina Rehabilitada. La candidatura de la piscina de Móra d'Ebre va quedar finalista juntament amb una piscina de Bèlgica i una altra d'Alemanya. Finalment, la guanyadora de la categoria va ser la piscina pública de Waremme, de Bèlgica.

Encara que el premi final ha sigut per la proposta belga, és un fet molt destacable que, per primer cop, una piscina descoberta com la de Móra d'Ebre hagi quedat finalista en un certament de nivell internacional. El saló 'Piscina & Wellness' Barcelona és un saló professional dels més importants del món i ha reunit prop de 350 empreses d'una trentena de països.


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Representants de la piscina de Móra d'Ebre al certamen 'Piscina&Wellness'. Cedida


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari