Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Onada Serveis vol agrair a tothom la col·laboració en la inundació de la residència de Gandesa

Publicat el 19/10/2017 12:16

Gandesa

Malgrat l'ensurt que es va viure, ningú va patir cap risc, tot es va restablir amb normalitat i sense cap ferit.


Ahir dimecres, 18 d'octubre, va tenir lloc una forta pluja a les Terres de l'Ebre, a causa del pas de l'huracà Ofelia. Van ser molts els municipis ebrencs per on va passar la tempesta però concretament es va registrar una forta inundació a la Residència i Centre de Dia de L’Onada a Gandesa. Al municipi hi van caure més de 110 litres per metre quadrat, provocant la inundació dels baixos de la residència. Al seu interior es trobaven 70 persones usuàries, les quals es van traslladar a les plantes superiors de l’edifici, sense cap mena de risc.


Tot i els danys materials ningú va patir cap mal i tot es va solucionar sense incidents. Des de L’Onada Serveis volem agrair la col·laboració de tothom que va ajudar durant la inundació, a l’equip de professionals de L’Onada i d’altres centres del grup que també hi van ajudar, als serveis d’emergència que van actuar de manera ràpida i eficaç, gràcies a tots. També volem agrair totes les mostres de suport que hem rebut arran d’aquest incident, que ha esdevingut sense cap mena de ferit.


 


 


 


IMATGE: Moment del trasllat de les persones usuàries. 'Més Ebre'. 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.