Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Arriba la 14a edició de la Milla Urbana del Perelló

Publicat el 18/10/2017 12:58

El Perelló

Una activitat esportiva en la qual pot participar tota la família i gaudir de l'esport a l'aire lliure. 

El dia 21 d'octubre se celebrarà la 14a edició de la Milla Urbana del Perelló, una prova que es
disputa als carrers del mateix municipi i que es durà a terme amb el suport de l'àrea d'esports de l'Ajuntament del Perelló i del Consell Esportiu del Baix Ebre. La prova es disputarà sobre un recorregut de 1.609 metres, tot i que variarà segons la categoria. La sortida estarà situada a l'altura de l'Ajuntament del Perelló (C. Lluís Companys, núm. 2), i l'inici de la Milla serà a les 17.00 hores. Per tal d'establir un ordre lògic i adequat es començarà per les categories de patufets fins a arribar a les d'adults.

Tots aquells interessats en participar podeu fer-ho de forma gratuïta, tothom qui ho desitgi i sense cap tipus de distinció. Les inscripcions són obertes i es podran fer fins al mateix dia, una hora abans de l'inici de les proves, després de les 16.00 hores del dia 21 d'octubre, no s'admetrà cap inscripció. Podeu fer la inscripció a través del web de l'ajuntament del Perelló: http://www.elperello.cat, via correu electrònic: pallares@elperello.cat o bé trucant al telèfon de l'Ajuntament a l'Àrea d'Esports: 977 491 021.

A la inscripció hi ha de constar: nom i cognoms del participant, data de naixement i categoria,
club on pertany (o independent), població, telèfon i correu electrònic de contacte.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


IMATGE: La passada edició de la Milla Urbana del Perelló. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.