Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

ERC de Móra d'Ebre demana trencar el pacte de govern amb el PP

Publicat el 11/10/2017 10:05

Móra d'EbreRoquetes

L'Esquerra assegura que es tracta d'un partit que encapçala la repressió contra Catalunya.


La portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana de Móra d'Ebre, Cinta Agné, ha manifestat la seva voluntat, de demanar a l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, trencar el pacte amb el Partit Popular. El motiu directe de la decisió de tallar vincles de govern amb el PP és l'actuació dels seus representants sobre les càrregues policials de l'1-O. 


"Davant el silenci del regidor del PP de Móra d'Ebre sobre les agressions que les forces de seguretat espanyoles van fer contra la gent que estava pacíficament als col·legis electorals de les nostres comarques, ens veiem obligats a demanar a l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, que trenqui el pacte de govern que té amb el PP", ha comunicat Cinta Agné. Un pacte que a hores d'ara manté malgrat tenir majoria absoluta.


La regidora republicana ha recordat que les forces de seguretat espanyoles amb la seva actuació autoritària i desproporcionada van fer molts ferits a La Ràpita, Roquetes i Móra la Nova. Uns fets que segons afirma la portaveu d'ERC, van "estremir els nostres pobles". Per aquest motiu: 'Demanem a Joan Piñol que per dignitat i coherència deixi de governar amb el partit que encapçala la repressió contra Catalunya', ha afirmat la regidora.


 


 


 


IMATGE: Regidora i portaveu d'ERC a Móra d'Ebre, Cinta Agné. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari