Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El festival d'intervencions efímeres 'A Cel Obert' tanca amb èxit la seva quarta edició

Publicat el 09/10/2017 11:40

Tortosa

El premi del jurat ha estat per 'Globoverd' i el del públic per a 'Punts de vista'.

Aquesta darrera edició hi ha registrat una alta participació del públic, assolint un nou èxit amb la proposta que suggereix el festival: convertir diferents patis d'edificis patrimonials del centre històric de Tortosa en una experiència artística efímera. Enguany, les creacions artístiques que han omplert els edificis de Tortosa han augmentat amb cinc propostes més. La temàtica d'aquesta quarta edició ha estat la 'perspectiva'. 

Ahir diumenge, 8 d'octubre, es van fer públics els noms dels guanyadors, en un acte celebrat al Museu de Tortosa i presidit per l'alcalde del municipi, Ferran Bel. El premi del jurat ha estat per a la instal·lació 'Globoverd', de Sergi Arbusà, que s'ha pogut veure al claustre del col·legi de Sant Jaume i Sant Maties. 'Globoverd' es caracteritza per un inflable fet al detall que en el moment de la seva expansió ocupa l'espai del pati completament. Segons l'autor: "Conquerit per l'inflable verd, el pati es transforma a través de la nova textura, la il·luminació i el color; adquireix una nova identitat". Aquesta mateixa instal·lació també ha guanyat el premi que ha atorgat el públic més jove.

D'altra banda, el premi del públic, que podia votar la millor instal·lació de les cinc del concurs, ha sigut per a 'Punts de vista', de Jordi Martínez i Meritxell Solé. L'obra ha estat ubicada al claustre del Convent de Sant Joan de Jerusalem. Per últim, la menció especial del jurat ha estat per a "Through the looking-glass...", d'Angel Enrique Cuadrado, situada al pati del conveni de la Puríssima.


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Guanyador premi del jurat, Sergi Arbusà, acompanyat del jurat. 


 


 


 


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.