Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Jornada sobre els registres de Parelles Estables i de Grups d'Interès de Catalunya a les Terres de l'Ebre

Publicat el 16/06/2017 18:24

Tortosa

Serà aquest divendres, 16 de juny, de 10.30 a 13.30 hores, a la seu dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l’Ebre


El director general de Dret i d’Entitats Jurídiques, Xavier Bernadí, i la directora territorial de Justícia, Montserrat Ingla, inauguren aquest divendres, 16 de juny, a les 10.30h, la Jornada sobre els registres catalans de Parelles Estables i de Grup d’Interès a les Terres de l’Ebre.

Xavier Bernadí presentarà, d’una banda, els criteris sobre l’accés, el contingut i els efectes del nou Registre de Parelles Estables de Catalunya i, de l’altra, donarà a conèixer i posarà a disposició dels ajuntaments i consells comarcals de les Terres de l’Ebre el nou Registre de Grups d’Interès de Catalunya.

En el transcurs de la Jornada, a les 12.15h aproximadament, als Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l’Ebre (c. Jaume Ferran, 4. Palau Oliver de Boteller. Tortosa), el director general de Dret i Entitats Jurídiques, Xavier Bernadí, atendrà els mitjans de comunicació, que seguidament podran prendre imatges de la Jornada.
FOTO: Arxiu Generalitat de Catalunya. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.