Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Espai ImmaArt, nou concepte cultural a Jesús

Publicat el 14/06/2017 21:24

Divendres a la nit, a les 22 hores, Jesús inaugura l’Espai ImmArt un nou concepte cultural al Claustre de l’Edifici de la immaculada.


Conscients que la cultura és un dels eixos que vertebra l’activitat d’un poble i de tota una comunitat, des de l’EMD de Jesús s’ha vetllat sempre per fomentar-la amb activitats molt diverses que omplen el calendari festiu. El primer pis de l’Edifici de la Immaculada compta amb un Espai d’Exposicions consolidat que ha donat cabuda a nombroses exposicions d’artistes jesusencs i del territori que han volgut donar a conèixer el seu art.
Ara, però, l’equip de govern fa un nou pas i una nova aposta per la cultura a Jesús amb l’habilitació d’ImmArt, espai artístic del Claustre de la Immaculada. Amb aquest concepte, s’engloba la planta baixa i la primera planta de l’Edifici de la Immaculada per concebre’l com un espai on es puguen veure representades diferents vessants de l’art: pintura, escultura, ceràmica, poesia, música, teatre de petit format...


Per inaugurar ImmArt s’ha programat un primer concert d’obertura a càrrec del guitarrista Paco Prieto, músic professional i professor de l’Escola de Música Manel Martines i Solà.


Aquesta vol ser la primera de moltes activitats que es programaran al llarg de l’any i que donaran vida a aquest claustre que ha estat testimoni del pas generacional de Jesús i que ara es renova amb ImmArt. A més, ImmArt es posa a disposició de cantants, rapsodes, actors, músics que busquen un lloc per actuar i per fer gaudir el públic de Jesús i de qualsevol altra localitat del territori. Si la proposta us interessa, contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic emd.jesus@altanet.org o al telèfon 977500735. 


FOTO: Arxiu. Torre del Prior.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.