Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Una empresa especialitzada en formació en emergències s’instal•larà al polígon industrial del Molló

Publicat el 20/04/2017 13:17

GarciaGinestarTivissa

L’alcalde de Tivissa, que ha participat en les negociacions, agraeix “la bona predisposició” de l’INCASÒL per facilitar la compra dels terrenys


L’empresa FALCK SCI, especialitzada, entre altres activitats, en la formació en emergències, adquirirà a l’INCASÒL els terrenys necessaris per a la seva instal·lació al polígon del Molló.


L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, que ha participat activament en les negociacions, ha explicat que “després de moltes gestions i reunions, hem fet possible desencallar les negociacions i aconseguir que l’INCASÒL i l’empresa arribin a un acord per l’adquisició dels terrenys on es vol ubicar aquesta instal·lació”.


En aquest sentit, l’alcalde de Tivissa ha agraït i destacat “la bona predisposició de l’INCASÒL durant les negociacions per oferir a l’empresa unes condicions especials i molt favorables”, i ha manifestat que, per part de l’empresa, “s’ha vist amb molt bons ulls la situació i característiques del polígon industrial del Molló, els serveis que ofereix i la seva ubicació estratègica tant pel que fa a les indústries de les Terres de l’Ebre, la indústria petroquímica del Camp de Tarragona, i, principalment les centrals nuclears espanyoles”.


Cal recordar que, inicialment, l’empresa FALCK tenia previst instal·lar a Ascó un centre de formació de bombers, però l’alcalde de Tivissa ha confirmat que, finalment, “els responsables d’aquesta empresa han escollit el nostre polígon industrial del Molló per ubicar-hi un centre on s’impartirà formació especialitzada adreçada tant a bombers professionals i voluntaris com als diversos sectors professionals implicats en emergències”.


Finalment, l’alcalde de Tivissa ha recordat que, des de fa unes setmanes, el polígon del Molló ja disposa de l’energia elèctrica suficient per desenvolupar les activitats industrials que s’hi puguin instal·lar. “Sempre he apostat per la diversificació econòmica, la compatibilitat d’activitats productives i la industrialització de la Ribera d’Ebre”, ha recalcat Jordi Jardí.


El polígon del Molló


El polígon industrial del Molló, ubicat als termes municipals de Móra la Nova i Tivissa, té unes característiques úniques pel que fa al seu emplaçament i serveis, i compta amb 11 hectàrees de sòl distribuïdes en 12 parcel·les destinades a indústria aïllada gran i mitjana amb superfícies que van dels 5.000 als 19.000 metres quadrats.


El polígon està situat en un nus estratègic de comunicacions per carretera i ferrocarril que esdevenen el factor clau per a la implantació de noves empreses. Concretament, està situat a peu dels principals eixos viaris tals com la C-44 (Eix de l’Ebre), la N-420 i prop de l’AP-7. També hi ha connexions pròximes amb la N-340, la C-45 la NII i l’AP-2.


Cal destacar que, a més de les bones connexions per carretera, el Molló té a la vora una important xarxa ferroviària, entre Reus i Saragossa i dins la línia de Madrid-Barcelona. A més, també es troba molt pròxim i ben comunicat amb altres infraestructures: a 40 minuts de l’aeroport de Reus i a 90 minuts de El Prat, i la línia de l’AVE i el Port de Tarragona estan a uns 60 quilòmetres de distància. Junt amb una extensa i variada xarxa de comunicacions, el Molló també ofereix a les empreses de qualsevol tipus que s’hi vulguin instal·lar una important gamma de serveis.


L’any 2004 es va crear el Consorci per a la promoció de sòl industrial del Molló constituït pels representants dels ajuntaments de Móra la Nova, Garcia, Tivissa i Ginestar, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus i l’INCASÒL. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.