Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

En marxa les obres d'urbanització del carrer Lluís Companys de l'Ampolla

Publicat el 14/11/2016 09:51

L' Ampolla

L'Ajuntament de l'Ampolla ha començat les obres per a la urbanització completa del carrer Lluís Companys de l'Ampolla. Els treballs, que es van iniciar dilluns, 7 de novembre, consisteixen en la renovació d'algunes instal·lacions soterrades i la complementació d'altres.


El projecte contempla soterrar la xarxa elèctrica i d'enllumenat públic, que actualment són aèries, i canalitzar una part de les aigües pluvials del carrer. També s'alinearan les tanques de les parcel·les d'aquest carrer que no ho estiguin. A més, es realitzarà un paviment asfàltic en calent a la zona de rodament de vehicles, de formigó fratassat a la zona d'aparcament, i panot a les noves voreres, que estaran emmarcades amb vorades de formigó. També es preveu substituir l'enllumenat existent per lluminàries LED.


Amb tot això, l'actuació inclou la renovació de l'enllumenat, pavimentació i senyalització dels carrers Canal Vell i Encanyissada, així com el tram que va des del carrer Lluís Companys al carrer Ventura i Gassol.


Després de presentar-se 13 empreses a la licitació, l'empresa Obres Vent i Sol 2010 S.L. ha estat l'adjudicatària del projecte d'urbanització per un import de 287.497,87 euros més IVA. D'altra banda, el director de les obres ha estat designat l'enginyer municipal Joan Garrido.


L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, ha explicat que "l'adjudicació s'ha realitzat després de l'estudi realitzat pels tècnics i el servei jurídic del consistori, així com de fer el seguiment de la Taula de contractació". 


La previsió d'execució de les obres és d'11 setmanes, el que suposa que la finalització seria a finals del mes de gener de 2017.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari



Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.