Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els ports de Palamós, Roses i la Ràpita i les destinacions, a la fira Seatrade Med

Publicat el 23/09/2016 11:04

Sant Carles de la Ràpita

Fòrum per impulsar l’activitat de creuers a la Costa Brava i al Delta de l’Ebre

La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa a la fira Seatrade Cruise Med 2016, amb els ports de Palamós (Baix Empordà), Roses (Alt Empordà) i Sant Carles de la Ràpita (Montsià), per donar a conèixer els serveis de les instal·lacions portuàries i l’oferta de les destinacions a les companyies de creuers, associacions, touroperadors i agents.

L’edició bianual del fòrum Seatrade Cruise Med aquest any se celebra del 21 al 23 de setembre, a Santa Cruz de Tenerife. Ports de la Generalitat participa al pavelló de Medcruise (associació de ports amb creuers a la Mediterrània), com a Ports of Catalonia. Aquest punt de trobada de la indústria de creuers a Europa comptarà amb l’assistència del nou gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, entre d’altres autoritats i tècnics, que mantindrà reunions i trobades amb responsables del sector i participarà a la 48a assemblea general de Medcruise, associació de la qual el port de Palamós n’ocupa una vicepresidència.

L’acció comercial de les instal·lacions portuàries de Palamós i Roses i Sant Carles de la Ràpita i la seva àrea d’influència es realitza a través de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port. La Generalitat i les institucions locals s’han compromès a refermar i treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la Costa Brava i a l’Ebre.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.